Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Ur nattens mörker av Caroline Hurtig

fantasyPosted by Annah Nozlin 2015-11-09 22:40


Om Ur nattens mörker

Missta aldrig stillhet för trygghet, en fiende är aldrig en vän, ingen kärlek är omöjlig och en förbannelse kanske borde behandlas som en gåva.

I denna tredje del ur själarnas öden möter vi samma karaktärer igen, tio år efter händelserna i Månfolkets land.

Vilda är kvar i människornas värld och trots att längtan hem är stor, har hon lyckats skapa sig ett nytt liv med nya vänner. Vänner som börjar gräva allt djupare i hennes hemligheter och kräver svar om vem hon är och var hon kommer ifrån ...

Vilja saknar sin syster men har ägnat tio år att återställa landet bortom bergen till vad det en gång var. Hon njuter av lugnet i dimensionen men inser snart att något är i görningen i demonernas berg. Har friden bara varit inbillad?

Tristan slåss mot sin förbannelse och gör allt för att hålla effekterna av den på avstånd. Han sjunker djupare och djupare ner i en avgrund han inte har kraft nog att ta sig upp ifrån. Men det kanske finns någon som kan rädda honom ...

Ur nattens mörker är Tredje delen ur serien Själarnas öden och Caroline Hurtigs fjärde roman.Mitt omdöme
När man kliver in i Hurtigs värld, så vill man inte lämna den. Som vanligt frambringar berättelsen både tårar och skratt, men mest tårar. Med den här boken i mina händer så känner jag ingen sorg över att semestern blev regnig. Blandningen av gudinnor, demoner och svartänglar i en värld som sprakar av känslor är svårslagen.


Läs mer här www.antaresforlag.se  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post20