Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Mirele Dangin av Caroline Hurtig

fantasyPosted by Annah Nozlin 2016-07-09 23:28
En annan av mina kollegor, som jag delar monter med på Bokmässan, kommer att släppa första boken i en helt ny serie. Missa inte det!

Det här är en förhandshype, men inte en ogrundad sådan. Jag har haft förmånen att få vara en av testläsarna till manuset av Mirele Dangin, de sista gudarna.

Om Mirele Dangin, de sista gudarna del 1

”Mirele Dangin har alltid vetat att hon kommer att dö innan hon fyllt tjugofem år. Hon vet inte när eller hur. Det enda hon vet med säkerhet är att det är hennes far som kommer att döda henne.

För länge sedan avsade sig folket sin tro och deras gudar förvisades. Vissa säger att de dog medan andra tror att de finns kvar. Ingen minns längre hur det gick till förutom att gudarna kastade en förbannelse över de fem högsta familjerna innan de försvann. Förbannelser som plågat landet Medaria sedan dess.
Ett land som styrs av Mireles tyranniska familj Dangin.
Folket har fått nog, och allas ögon riktas mot Mirele som kastas in i ett spel av makt och intriger.
Vem är vän och vem är fiende? Finns det någon hon kan lita på?
Och var är de sista gudarna?”


Mitt omdöme
Om möjlighet funnits, ibland kommer livet emellan, så hade jag inte lagt ifrån mig den förrän sista ordet var läst. Jag älskar berättelsen! Alla Caroline Hurtigs världar vibrerar av liv och magi, och den här vibrerar på en helt egen frekvens! När den nu kommer som bok, så ska jag läsa om den. Det bästa är att det kommer en fortsättning, även om jag önskar att jag hade haft den att sätta tänderna i på en gång. Magi, maktspel, intriger och kärlek. Fyra ingredienser, som när de hanteras av Caroline Hurtig blir precis hur bra som helst. Jag är avundsjuk på alla er som får läsa den här boken för första gången.

Läs mer om Caroline Hurtig och Seraf förlag här.  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post29