Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Aldrig ensamma av Anna Jakobsson Lund

dystopierPosted by Annah Nozlin 2016-09-12 22:28


Om boken

"När Systemet inte är det största hotet - vem väljer du att lita på?
Tillbaka i huvudstaden. Allt ser ut som vanligt, men ingenting är sig likt.
Samtidigt som de högklassade förbereder sig för val planerar rebellerna ett attentat som ska ändra spelreglerna för alltid. Ava blir inblandad på båda sidor. Lögn, myt och sanning trasslas ihop och snart vet hon inte vem hon kan lita på.
Levi kämpar mot vansinnet. Leymah säger att han har glömt vem han egentligen är. Att han är stark nog att kontrollera sin förmåga. Han måste tro henne om han ska kunna rädda sin syster.
Ava, Levi och Leymah tvingas ta hjälp av gamla vänner och oväntade bundsförvanter för att få den kunskap de behöver. Men vem är det som förföljer dem? Vem har räknat ut sanningen?"

Mitt omdöme
Boken börjar där ”Tredje principen” slutar. I första boken skildras en resa och den här gången är det mer av en inre resa både för individerna och också samspelet i gruppen. Först känns allt igen från första boken, men sedan vävs nya intriger och händelser in. Det är spännande och medryckande, som att åka längs en väg för första gången och hela tiden undra vad som kommer bakom nästa krök. Ju längre längs vägen man kommer desto skarpare blir kurvorna och desto mer får man hålla i sig. Karaktärerna har djup och alla skulle kunna ha dolda motiv, frågan är vilka som spelar dubbelspel? Vilka är förrädare och vilken gruppering har rätten på sin sida? Självklart kommer jag att läsa fortsättningen.

Läs mer om Anna Jakobsson Lund  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post32