Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Livet efter dig av Jojo Moyes

romantiska romanerPosted by Annah Nozlin 2016-12-26 20:29
Om Livet efter dig
”Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.
När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.
Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig.
Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid.”

Mitt omdöme
Antagligen är jag absolut sist på repet att läsa den här boken. En bok som jag inte hade läst om inte min mamma så starkt hade rekommenderat den. En bok som får mig att först skratta och sedan gråta. En riktig kärlekshistoria där man känner med alla karaktärerna. Skurken är handikapp, sjukdom och en otymplig rullstol. Jag vill hela tiden läsa vidare och när jag läst klart boken känns det som om jag har fått nya vänner. Jag har fått nya perspektiv och nya erfarenheter.  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post37