Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Arvet efter dig av Jojo Moyes

samtida romanerPosted by Annah Nozlin 2016-12-29 21:49
Om boken
"Jojo Moyes är författaren som kramat och krossat läsarhjärtan världen över med sina gripande romaner. Det skulle först inte bli någon uppföljare alls på succén Livet efter dig, men frågan "vad hände sen?" blev till slut alltför lockande för både läsare och författaren - och nu är svaret snart här!


Jag vill att du ska leva ett bra liv. Jag vill att du ska leva.
Med all min kärlek,
Will


Lou tampas med skuldkänslor över att hon inte lyckades förmå Will att fortsätta leva, samtidigt som hon själv ställs inför en hel rad nya utmaningar. Hon lovade Will att våga mer och att leva sitt liv fullt ut. Men hur? Och om man lärt sig att kärleken ibland lämnar en med outsäglig sorg och saknad, vågar man då bli kär igen?"


Mitt omdöme
Jag skulle inte vilja kalla boken för varken feel good eller romantisk, även om de ingredienserna finns där. Den tar sig in under huden. Jag kan inte sätta fingret på exakt vad, men det är inte ofta jag står mitt på duschrumsgolvet och läser mitt i natten. För att dörren går att stänga, så att inte ljuset stör någon annan i familjen. Står upp, för jag skulle bara läsa några rader. Jag är fast och sida läggs till sida och minuterna blir en timme. Skratt blandas med gråt och det är snyggt hur författaren lämnar slutet öppet till sista sidan.

  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post38