Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

En droppe i Rymden av Lisa Rodebrand

science fictionPosted by Annah Nozlin 2017-04-23 10:23
Om boken
”Varför rymdskeppet slår ned mitt i militärstationens odlingar är en gåta, men vem bryr sig? De har väl navigerat fel helt enkelt. Dito hatar när hans far skickar ut honom på meningslösa uppdrag för att hålla honom sysselsatt. Farsan tror visst att militärdisciplin ska göra sonen gott, men Dito har aldrig någonsin följt order och han tänker inte börja nu.

Flickan i rymdskeppet är söt men verkar hysterisk. Den mystiske pojken är beväpnad. Piloten, som de säger är deras morbror, liknar ingen av dem. Främlingarna är kolonister, ett fredligt och harmlöst folk, men Dito anar att allt inte står rätt till med besättningen. Vilka är de egentligen och vad gör de här?

En droppe i rymden är en äventyrsbok med en blandning av fantasy och science fiction.”

Läs mer om Fantasiförlaget här.

Mitt omdöme
”En droppe i rymden” är en händelserik ungdomsbok. Kanske inte så mycket i rymden som på en helt annan planet med dess månar. Vi får följa karaktärerna från "Revolt" på nya äventyr och även lära känna några fler personer.

Berättelsen är som ett färgsprakande fyrverkeri där det händer saker hela tiden. Med en allvarsam bottenton där konflikter grundar sig i vattenbrist och förtryck så är det en bok som förtjänar fler läsare.  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post45