Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Varghamn av Sara Dalengren

paranormal romancePosted by Annah Nozlin 2018-09-03 21:32


Om boken
"Anja får betala hårt för sitt svek mot flocken. Ensam och utsatt förvandlas hennes liv snart till en mardröm. Längtan efter frihet och chansen att få visa mannen som hemsöker hennes drömmar vad hon egentligen går för, är vad som håller henne vid liv.


Simon har inte glömt den vackra och dödliga Anja, trots hårt arbete och en strid ström av tillfälliga förbindelser. Inget kan få minnet av deras första möte att blekna. När deras vägar korsas på nytt ser han sin chans, men Anja är inte det minsta villig att låta sig charmas.

Varghamn är andra delen i serien om FLOCKEN och en spännande paranormal romance om tillhörighet, kärlek och livet i en grupp med skepnadsskiftare."

Mitt omdöme
Boken är lika mycket en relationsroman, som en spänningsroman. Den innehåller några väl valda heta scener och mitt val att läsa den på tåget bland kollegor kan ifrågasättas. Jag fick försöka dölja mina rodnande örsnibbar.

Jag gillar skepnadsskiftare och Dalengren skriver trovärdigt, jag köper helt och fullt att det finns människor som kan skifta till varg både i Småland och Värmland. Rivaliteten mellan flockarna, hierarkin inom flocken och konflikterna det skapar är övertygande.

Den är bra, den är romantisk, den är spännande och jag kommer att läsa fortsättningen.  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post70