Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Min Livsväv av Annika Lindqvist

hälsa och livsstilPosted by Annah Nozlin 2015-06-15 22:10
Om Min Livsväv
"I boken tar jag upp hur det kan kännas att lida av psykisk ohälsa och det som hjälpt mig när jag har mått dåligt, mitt intresse för vävning.

Min mamma hade sin första depression när hon var 17 år och den återkom många gånger tills dess hon inte orkade mer. Hon tog sitt liv drygt 60 år gammal. Jag skriver om hur jag upplevde hennes sjukdom under min uppväxt och om hur den har påverkat mig.

Nu är jag 48 år och har förmånen att få må väldigt bra, trots att vägen dit har varit både lång och krokig. Syftet med den här boken har varit att återge en bit släkthistoria, men om den också kan ge en strimma ljus och hopp till någon som mår dåligt, då skulle det värma mitt hjärta mycket.

Det går att må bättre och det finns hjälp, trots att man kanske inte alltid tror det."
Mitt omdöme

En öppen och ärlig bok om psykisk ohälsa, som trots sitt tunna format rymmer klokhet och också värme. Ett ämne som berör många, men som det pratas väldigt lite om. Att bokryggen inte mäter mer än tre millimeter gör att även den som egentligen inte orkar kanske mäktar med att ta till sig innehållet?

Läs mer om Annika Lindqvist på minlivsvav.blogg.se.
10 kr per såld bok går till www.suicidezero.se och deras viktiga arbete.  • Comments(0)//blogg.nozlin.se/#post9