Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Annah Nozlin - andra böcker och tankar

Om bloggen

I den här bloggen har jag tänkt skriva om när jag läser andra författares böcker och skriva omdömen om dem, det varvat med andras recensioner om mina böcker.
Det kan även dyka upp inlägg med andra tankar och funderingar.

Besök gärna min hemsida.
www.nozlin.se

Magin vaknar av Gabriella P Kjeilen

urban fantasyPosted by Annah Nozlin 2018-01-02 22:16
Om boken:
”Året är 2096. Rena människors parti styr Sverige med järnhand. Magiska varelser jagas och alla som misstänks vara häxor avrättas vid stora tillställningar.


Häxan Natalja har varit på flykt större delen av sitt liv. Efter att hennes familj fallit offer för häxjägarna känner hon sig vilsen, ända till en främling dyker upp och erbjuder henne en chans att hämnas.

Hon ger sig av på en resa där hämnden snart övergår till något mer och hon hittar tillbaka till en del av sig själv som länge legat dold.

Magin vaknar är en fristående urban fantasyroman som utspelar sig i samma universum som Mellody Looh-trilogin.”


Mitt omdöme:
Huvudpersonen är en riktig bad-ass-tjej. Uppfriskande även om hon ibland agerar huvudlöst. En bladvändare som är svår att lägga ifrån sig, spännande, fartfylld och medryckande. Jag läste ut boken samma dag, och då hade jag ändå andra saker att göra också.

Det är en spinn-off på Mellody Looh-serien, men bortsett från att världsbygget skymtar i bakgrunden, så är boken helt fristående och kan absolut läsas utan att ha läst de andra böckerna först. Jag skulle gärna se den här boken som film. En bok jag verkligen rekommenderar och jag hoppas att det kommer fler i samma serie!



  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.